Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (6.52 secunde)
Intr-o astfel de situatie, solutia ideala este sa intri pe internet pe laptop printr-un serviciu prepay asemanator cu cel al cartelelor preplatite pentru telefonie mobila. ... Conform datelor din tabelele de mai sus, ofertele celor doi operatori de telefonie se completeaza reciproc.
Am fost in Bucuresti la sediul lor si am stat de vorba cu domnul Andor Toth Mihaly, care mi-a relatat ca l-ar fi anuntat operatorul de telefonie Vodafone ca tranzactiile din cont sunt debite necolectate de la utilizatorii finali.
Taxa anuala pentru fiecare statie fixa pentru telefonie mobila; Taxa aviz colectare deseuri industriale reciclabile; Impozitul asupra mijloacelor de transport pe apa pentru persoanele fizice si juridice.
In privinta infrastructurii de comunicatii, raportul evidentiaza faptul ca numarul de abonati la telefonia fixa a crescut de la 4,029 milioane in 2001 la 4,5 milioane in anul 2004.
Din cauza neplatii facturilor, in urma cu doua saptamini fabrica a fost debransata de la reteaua electrica si de la cea de telefonie fixa.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
çn aceste conditii, tara noastra se va alinia langa celelalte state europene, unde tarifele la convorbirile intre retelele de telefonie mobila si fixa sunt foarte scazute.
RomTelecom a contestat in instanta decizia Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) din 27 octombrie, privind tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie fixa.
Biroul de Credit furnizeaza informatii reale, actualizate si consistente referitoare la persoane fizice care au contractat credite de la banci sau societati financiare, au achizitionat un produs in sistem leasing, au fost asigurate impotriva riscului de neplata de o societate de asigurari sau sunt abonate la servicii de telefonie fixa sau mobila.
In cazul in care se exclud din calculul indicelui preturilor de consum preturile reglementate, cum ar fi cele la medicamente, utilitati, telefonie fixa, rata inflatiei a fost de 0,67% in mai.
Intersat Constanta este un operator local de comunicatii electronice care furnizeaza servicii de telefonie fixa si comunicatii de date. Grupul RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii prin cablu coaxial (CATV), cu peste un milion de clienti la nivel national.
Potrivit aceluiasi proiect de lege, vor fi interzise si jocurile de noroc organizate prin intermediul sistemelor de telefonie fixa sau mobila.
Statul detine, prin MCTI, 45,99% din actiunile operatorului de telefonie fixa, iar grupul elen de comunicatii OTE controleaza 54,01% din titluri.
Ministrul Comunicatiilor a mai spus ca un pachet de 23% din totalul actiunilor detinute de statul roman la operatorul de telefonie fixa va fi alocat Fondului Proprietatea.
Pachetul pe care statul roman il mai detine la Romtelecom este de 45,99% din actiunile celei mai mari si mai vechi companii autohtone de telefonie fixa si aceste actiuni vor deveni tranzactionabile atat pe piata bursiera din Romania, cat si pe cea internationala.
In privinta cooperarii economice bilaterale in domeniul tehnologiei informatiei, se urmareste infiintarea unui operator de telefonie fixa cu capital mixt romano-chinez, prin asocierea Companiei Nationale Posta Romana cu Shenzhen Zhongxing Telecom (ZTE), cel mai mare producator de echipamente de telecomunicatii din China.
"Piata serviciilor de comunicatii electronice se transforma, iar evolutia tehnologica ne permite sa furnizam servicii integrate, respectiv telefonie, internet si TV", se arata intr-o declaratie a directorului executiv pentru operatiuni al companiei, Georgios Argentopoulos.
Potrivit site-ului www.standard-team.com, in Polonia si in Ungaria, aderarea la Uniunea Europeana a adus, pe langa scaderi spectaculoase la anumite produse (alimente, telefonie fixa si mobila) si cresteri semnificative de preturi la unele servicii si produse (utilitatile - energia electrica si gazele, benzina, transporturile, anumite servicii - educatie, sanatate).
In ceea ce priveste serviciile de telefonie fixa, acestea sunt disponibile la nivel national prin 4,42 milioane de linii, din care furnizorii alternativi au o pondere de 14,7%, in crestere fata de 9,9% la sfarsitul lui 2005.
Unul dintre obiectivele prioritare ale ANPC, pentru semestrul I, este verificarea respectarii drepturilor consumatorilor care beneficiaza de servicii de cablu TV si de telefonie fixa si mobila.
google-analytics.com